Pet novih serija panela

Nove linije

Kako bi udovoljili zahtjevima tržišta u program aluminijskih dekorativnih panela dodano je 5 novih serija panela. Novi modeli su modernijeg dizajna koje prati trendove na tržištu.

ELEVATED, serija sa 8 modela dekorativnih panela. Posebnost ove serije je u 3D oblozi s kojom je polovica panela 21 mm deblja u odnosu na ostatak.

URBAN, serija sa 7 modela dekorativnih panela. Posebnost ove serije je u pravokutnim ALU profilima 20 x 10 mm koji su montirani na ALU lim.

REFINED, serija sa 7 modela dekorativnih panela. Posebnost ove serije je u pravokutnim ALU profilima 40 x 20 mm koji su montirani na ALU lim.

RELIEF, serija sa 6 modela dekorativnih panela. Posebnost ove serije je u unikatno izrađenoj presanoj ALU oblozi. ALU obloga je debljine 3 mm, frezana s gornje i donje strane.

LAYERS, serija sa 5 modela dekorativnih panela. Posebnost ove serije u ESG kaljenim staklenima aplikacijama s utorima koje prate utore na ALU limovima.

U tijeku je i tiskanje kataloga dopunjenih ovim modelima. U međuvremenu, možete ih pogledati ovdje: https://grad-export.hr/alu-paneli